35 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 8 kakor
Ingredienser
- 30 gram smör
- 1 dl mandelmjöl
- 1 - 1 ½ msk sockerersättning
- 1 msk kokosmjöl
- 1 tsk fiberhusk
- 1 krm vaniljpulver
Hallonfyllning
- 30 gram hallon
- 1 tsk sockerersättning
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla torra ingredienser (förutom den till hallonfyllningen).
- Tillsätt smöret och blanda till en deg.
- Rulla cirka åtta bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck en grop i varje boll.
- Mosa hallon och tillsätt lite sötning. Fördela hallonfyllningen i alla gropar.
- Grädda mitt i ugnen i 18 minuter. Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!