Hoppa till innehåll

Ta till vara din kaka!

Jag hade två bananmuffins i frysen, som hade blivit över sedan någon vecka tillbaka. Dessa hade jag medvetet valt att frysa in, för att vid något bra tillfälle kunna göra chokladbollar (eller.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag hade två bananmuffins i frysen, som hade blivit över sedan någon vecka tillbaka. Dessa hade jag medvetet valt att frysa in, för att vid något bra tillfälle kunna göra chokladbollar (eller cake pops) utav dom. Jag tinade muffinsen, och blandade med diverse ingredienser. Jag använde mig utav: havregryn, mandelmjöl, kakao, färska dadlar, kaffe, smör och extra sötning. Jag rullade chokladbollsdegen till bollar, och doppade i smält choklad. Ett lyxigt godis till fikat, som även sparar på sådant som annars kanske skulle ha kastats bort. Om du vill gör du tjusiga cake pops utav detta! 

 
Det är rätt mycket på jobbet, även om det inte längre är jag som håller i utbildningen för de nyanställda. Det är tusen saker som ska redigeras, uppdateras, tas redan på och fixas (mycket pga att vi byter ut arbetsstyrka helt på back- och middleoffice). Plus massa adminsitrativt för att få behörighet till alla femhundra saker för de två nya. Gah! Men nu är det bara 33 arbetsdagar kvar för min del!
 
 
Ta till vara din kaka! - Baka Sockerfritt
  
Ta till vara din kaka! - Baka Sockerfritt
 
Ta till vara din kaka! - Baka Sockerfritt