Hoppa till innehåll

Tävla med matsmart!

    Sponsrat samarbete med Matsmart       Få av er har väl undgått att jag väldigt förtjust i onlinematbutiken Matsmart.se. Jag menar, vem vill inte handla billigt och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Tävla med matsmart! - Baka Sockerfritt
 
 
Sponsrat samarbete med Matsmart
 
 
 
Få av er har väl undgått att jag väldigt förtjust i onlinematbutiken Matsmart.se. Jag menar, vem vill inte handla billigt och samtidigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Här kan mat som förmodligen skulle ha slängts (precis som typ en tredjedel av världens mat tyvärr gör), istället tas till vara. Och det är just därför matsmart också kan ha en så generös rabatt! Den är på i snitt runt 50%. 
 
När jag handlar på matsmart brukar mitt fokus vara på hälsosamma produkter som jag använder mig av i min bakning (perfekt att bunkra upp exempelvis kokosolja och olika typer av nötter och fröer), basvaror till matlagning samt barnmat. Härligt nog har de ett stort utbud av ekologiska och glutenfria produkter som det till och med finns specifika “flikar” för på hemsidan (vilket ju gör dom lättare att hitta). Och så finns massor av produkter som är utan tillsatt socker också. 
 
Nu håller jag tillsammans med Matsmart en tävling! I tävlingspotten ligger 2 presentkort på 500 kr styck. För att vinna ska du svara på frågan “Vad gör du för att vara matsmart och minska på matsvinnet?”. Det går bra att kommentera här på bloggen, på Facebook eller Instagram (notera att du på Instagram och Facebook även ska gilla själva inlägget). Tävlingen pågår till och med 3:e augusti. Lycka till!
 
 
Tävla med matsmart! - Baka Sockerfritt
 
Tävla med matsmart! - Baka Sockerfritt
 
Tävla med matsmart! - Baka Sockerfritt
 
Tävla med matsmart! - Baka Sockerfritt