Hoppa till innehåll

Tävling med Ec-Go – “Sockersnål bag”

      Jag tycker det är så roligt att allt fler får upp ögonen för hälsosam mat och bakverk. Det gäller både företag och privatpersoner, eftersom de båda behöver varandra.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 15
 
 
 
Jag tycker det är så roligt att allt fler får upp ögonen för hälsosam mat och bakverk. Det gäller både företag och privatpersoner, eftersom de båda behöver varandra för att kunna fungera. Utan privatpersoner som konsumerar den hälsosamma maten/produkterna/ingredienserna, kan inte företagen finnas, och utan företag som producerar maten/produktera/ingredienserna kan inte privatpersonerna använda dessa (till absolut största del i varje fall. Jag tror det är ytterst få av oss som odlar våra egna mandlar för att göra mandelmjöl). 
 
Jag har under dessa fyra år som jag bakat utan tillsatt socker och gluten varit med om en rätt stor förändring i det allmänna hälsotänket. Idag är mataffärerna fyllda med olika slags mandel/nöt/ris/havremjöler. Och nu går det att få en hälsosam/raw-fika i säkert det mångdubbla caféerna i jämförelse med några år sedan. För att inte tala om hälsobloggsboomen.
 
Jag välkomnar alla dessa led i utvecklingen. Underbart! Jag tror att vi alla som jobbar med att inspirera andra till ett hälsosammare liv inte konkurerar, utan kompleterar varandra. Mitt senaste samarbete är med Julia. En driven tjej som har startat sitt företag med en grund i något som hon har intresse för (hälsa och mat) – lite som jag med andra ord)! Hejja oss! Hon har skapat en tjänst, “Ec-Go” där man kan köpa olika slags “bags” fyllda med hälsosamma och ekologiska godsaker. Jippe, det är ju något jag själv skulle vilja driva!
 
En av dessa bags är en “Sockersnål bag”, som innehåller produkter utan tillsatt socker. Perfekt om du, som jag, älskar hälsosamt snacks! Det är också ett roligt sätt att upptäcka nya och spännand eprodukter, som man annars inte hade testat och fått upp ögonen för. Kanske det är på detta sätt vi hittar nya favoriter?
 
Jag har nu fått möjlighet att tävla ut en sådan bag. För att vinna ska du till detta inlägg svara på hur många olika “bags” som finns i “Ec-Go“-sortimentet. Tävlingen pågår i fem dagar, till och med fredagen den 22/1. Lycka till!
 
 
Tips: Jag kommer senare ikväll att lägga upp en tävling med samma vinst (inte samma samma, men ytterligare en sockersnål bag) på Instagram. Så kika in där med!
 
 
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 17
 
Smidigt att få hem trevliga och goda paket direkt till brevlådan!
 
 
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 19
 
I bagen fick jag bland annat min favoritbar som är raw – raw bites! Blir ett bra snack innan träningen på friskis.
 
 
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 21
 
En raw chokladkaka. Trots att det var mint i den (vilket jag inte gillar), tyckte jag att den var rätt god. Bra betyg!
 
 
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 23
 
Ett annat exempel på innehållet är Yo yo:s fruktremmar. Dessa remmar innehåller bara bra saker, så Vincent kan till och med smaka! Konsistensen är rätt hård, så det blev en ytterst liten smakbit för hans del.
 
 
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 25
 
Tävling med Ec-Go - "Sockersnål bag" 27
 
 
Denna tävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Ec-Go!