Hoppa till innehåll

Tävling med NaturalCycles!

I mitt samarbete med NaturalCycles har hag fått den roliga möjligheten att tävla ut en giftbox bestående utav ett 6-månaders abonnemang samt NaturalCycles basaltermometer (inkl... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I mitt samarbete med NaturalCycles har hag fått den roliga möjligheten att tävla ut en giftbox bestående utav ett 6-månaders abonnemang samt NaturalCycles basaltermometer (inkl. ägglossningstester).
 
Jag har tidigare skrivit om NaturalCycles och att jag själv börjat använda detta preventivmedel (läs inlägget HÄR). NaturalCycles är ett naturligt preventivmedel som fungerar på det sätt att man varje morgon mäter sin temperatur och skriver in detta i en app. Efter hand lär appen känna kroppen och kan med 99,9% tillförlitlighet berätta när du inte kan bli gravid (man kan även planera sin graviditet med NaturalCycles). Det är med andra ord väldigt säkert, och absolut lika säkert (och till och med säkrare) än andra preventivmedel (inget är ju 100% säkert). 
 
I mitt förra inlägg märkte jag att det rådde en del olika åsikter i frågan. Alla får givetvis tycka vad de vill, det är inte fråga om det, men mitt råd till er som är osäkra är att först kika in på NaturalCycles hemsida och LÄSA PÅ innan ni drar förhastade slutsatser. Kan vi enas om det?
 
 
 
Tävling med NaturalCycles! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har nu använt NaturalCycles i ett par veckor och tycker att det är så smidigt, och jag är fantastiskt glad att jag har valmöjligheten att använda ett preventivmedel som detta.
 
 
Tävling!
För att vinna ett abonnemang på 6 månader tillsammans med basaltermometern ska du:
– Gilla min Facebooksida Baka Sockerfritt
– Gilla NaturalCycles Facebooksida
– Till detta inlägg skriva en kort kommentar till varför du vill använda NaturalCycles
 
Tävlingen pågår i en vecka till och med 16 oktober. Lycka till!
 
 
Tävlingen hålls tillsammans med NaturalCycles
 
 
Tävling med NaturalCycles! - Baka Sockerfritt