Hoppa till innehåll

Tävling om Köksredskap

Som ni vet använder jag ofta små formar när jag bakar. När vi enbart är två vuxna i mitt hushåll (plus en 5-månaders bebis) är det liksom bäst så. I alla fall om jag vill kunna uppdatera.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Som ni vet använder jag ofta små formar när jag bakar. När vi enbart är två vuxna i mitt hushåll (plus en 5-månaders bebis) är det liksom bäst så. I alla fall om jag vill kunna uppdatera min blogg med recept oftare än en gång i veckan (och jag vill ju heller inte vill slänga)! Jag använder mig bland annat utav en liten springform, brödform och pajform när jag bakar. En fråga jag brukar få är var man kan få tag i dessa formar. Och vet ni vad? Jag har nu ett samarbete med Kitchentime som just har dessa produkter, vilket jag är så glad över!
 
Från Kitchentime har jag fått hem två brödformar som är något mindre än den jag burkar använda, men som kommer att vara perfekta för mig att både göra bröd och bakverk i.  Även en 11 cm pajform har jag fått i min ägo, vilken passar finfint att göra portionspajer i. Ni har väl inte missat att jag ibland gör hälsosamma pajer (främst smulpajer) till både frukost och mellanmål? Något jag dessutom var sugen på var engångsspritspåsar (50 stycken), för att detta är så pass smidigt att använda. Hemma har jag bara en spritspåse av ett tygliknande material, men då den är jobbig att rengöra använder jag denna kanske en gång per år. Därför är engångsvarianten perfekt! Det är bara att fylla med valfritt innehåll och klippa ett hål i änden. Nu ska jag göra fina uppläggningar med mousse, turkisk yoghurt och sprita frosting på mina bakverk!
 
Är du också sugna på dessa produkter? Eller nya köksredskap överhuvudtaget? Då är tävlingen jag nu ska berätta om rätt för dig. Jag har fått möjligheten att tävla ut en presentcheck på 300 kr på Kitchentime.se. Då kan vinnaren välja fritt i sortimentet för denna summa. Kanske någon av de produkter jag nämnde ovan? Ett tips är att de också har en 12 cm springform, vilket är den storlek som jag så ofta använder mig utav!
 
För att tävla ska du:
 – Till detta inlägg skriva en kommentar om vilken eller vilka produkter hos Kitchemtime som du är sugen på att ha (det du väljer är givetvis inte bindande vid en vinst).
– Gilla Facebooksidan Kitchentime.se.
 
 Tävlingen pågår till och med 27 september.
 
 
 
 
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt
 
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt
 
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt
 
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt
 
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt
  
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt
 
Tävling om Köksredskap - Baka Sockerfritt