Hoppa till innehåll
Open navigation

#tbt – New York

För ett år sedan befann jag mig i New York. Avundsjuka på mig själv! Jag älskade staden, hur den levde och hela atmosfären! Att allt fanns, så mycket saker det fanns att göra och upptäcka.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

För ett år sedan befann jag mig i New York. Avundsjuka på mig själv! Jag älskade staden, hur den levde och hela atmosfären! Att allt fanns, så mycket saker det fanns att göra och upptäcka och alla härliga restauranger och caféer. Den 23 juli förra året skrev jag DETTA inlägg fär jag välkomnar mig själv till New York, och ni kan se ett par av bilderna nedan. Jag skriver att jag och Artur åt frukost på det underbara stället “Le Pain Quotidien“, vilket blev vårt favoritfrukostrestaurang, att vi tog en fika på “Baby Cakes” där de serverar hälsosamma bakverk gjorda utan gluten, mjölk och socker, att vi shoppade, åt yoghurtglass och promenerat runt i Central Park. Och det var bara första dagen!

 
Denna sommar spenderar jag istället hemma. Det blir lättast så med en liten bebis. Plus att Artur både jobbar och ska skriva klart sin uppsats. Det finns helt enkelt inte tid eller ork till att ta sig någonstans! 
 
 
 

#tbt - New York - Baka Sockerfritt
 
Frukost på Le Pain Quotidien

 
#tbt - New York - Baka Sockerfritt
 
Mycket god och raw frukost