Hoppa till innehåll
Open navigation

Tema jul

Om drygt två månader är det julafton, och om en månad känns det okej att börja inleda julen på riktigt! Wiho, vi är snart där! Jag är riktigt, riktigt taggad. Julen är min favorithögtid.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Om drygt två månader är det julafton, och om en månad känns det okej att börja inleda julen på riktigt! Wiho, vi är snart där! Jag är riktigt, riktigt taggad. Julen är min favorithögtid på hela året, och jag önskar det kunde vara jul hela året runt. Vissa kanske skulle tröttna, men inte jag. Jag har rätt svårt att tröttna på saker om jag ska vara ärlig. 
 
Åh, jag längtar så tills lussebullsbaket sätter igång, det är adventsfikor under varje helg och julsångerna skrålar på hög volym ur högtalarna. Jag ska försöka planera så att det lugnar ner sig på jobbfronten ungefär en månad innan julafton, så att jag ska hinna njuta och julstöka så mycket jag bara kan. 
 
Nu har jag lagt upp Jultema under fliken Teman, där jag samlat ihop massor utav recept som jag tycker hör till julen. Här kan ni kika på exempelvis saffranskakor, nougat, marsipan och fudge. Och en hel del fler recept kommer att komma kan jag lova!
 
 
Ps. Mitt e-Magasin 6 har också tema jul!
 
 
 
Tema jul - Baka Sockerfritt
 
 
 
Tema jul - Baka Sockerfritt
 
… Saffranskaka
 
 
Tema jul - Baka Sockerfritt
 
…och Marsipanbröd är exempel på vad ni kan finna under mitt jultema!