Hoppa till innehåll

Tips på present till Fars dag!

Jag är så glad att få samarbeta med företag som jag kan stå för och som är ett naturligt inslag i mitt vardagliga liv. Och det gäller inte bara livsmedel, utan kan handla om hälsa eller.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag är så glad att få samarbeta med företag som jag kan stå för och som är ett naturligt inslag i mitt vardagliga liv. Och det gäller inte bara livsmedel, utan kan handla om hälsa eller någonting som jag tycker om och förgyller mitt liv! Jag kommer ihåg när jag under min studietid gick förbi urmakaren i mitt köpcentrum på jakt efter en klocka, och det var då jag föll för Daniel Wellington. Jag vet inte om det är ett sammanträffande, hårt arbete eller kanske karma som gjorde att vi ett par år senare började samarbeta!
 
Här nedan ser ni min nya favvoklocka. Det är deras nya Dapperkollektion, som enligt mig passar utmärkt att bäras av både kvinnor och män (jag tycker om relativt stora klockor). Det är ju Fars Dag snart! En present här ifrån kanske vore en idé?
 
 

Tips på present till Fars dag! - Baka Sockerfritt 
 
Tips på present till Fars dag! - Baka Sockerfritt
 
 
Under föregående månad berättade jag om mitt samarbete med Daniel Wellington där jag kan erbjuda en riktigt bra rabatt (läs detta inlägg HÄR). Denna kampanj pågår fortfarande och detta innebär att kostnaden för det du köper från DanielWellington.se blir 15% mindre. Jag tycker det är så roligt att jag kan dra nytta av mina kontakter för att även ni ska få möjlighet att köpa produkter (som jag tycker om och använder mig utav) billigare.
  
Det du behöver göra är att ange koden “sockerfritt” i deras webshop. Koden gäller till och med sista november, och det är dessutom fraktfritt över hela världen.
 
 
 Detta inlägg har jag fått möjlighet att presentera tillsammans med Daniel Wellington!
 
 
Tips på present till Fars dag! - Baka Sockerfritt
 
Tips på present till Fars dag! - Baka Sockerfritt