Hoppa till innehåll

Toscabrownie med cornflakes

Brownie 2.0 - toppad med cornflakestosca. Segt, lite knaprigt och kletigt på en och samma gång!   Använd gärna Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Brownie, Choklad, GI, Kladdkaka, Nötfritt
Portioner: 4 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Brownie:

Cornflakestosca:

Instruktioner

  • Brownie
  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält chokladen försiktigt tillsammans med smör (jag gör detta i mikron).
  • Vispa ägg och sötning pösigt, gärna med elvisp. Blanda även ner resterande ingredienser och vispa lite till
  • Häll smeten i en normalstor brödform (ca 1,5 liter) klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter innan toppingen fördelas ovanpå
  • Cornflakestosca
  • Sjud smör, grädde, fibersirap gold och sockerrättning i cirka 10 minuter. Rör ner cornflakes.
  • Fördela/strö försiktigt ovanpå toscan. Grädda ytterligare 7-10 minuter. Låt svalna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!