Toscakaka med hallon
Under sommaren blir jag alltid extra taggad att baka med olika slags fräscha och god bär! Och hallon är ett av mina favvobär. Smakar gott och blir dessutom fint på.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0857_2_5b17e8df9606ee3e766ff3f4.jpg)
![Toscakaka med hallon - Baka Sockerfritt Toscakaka med hallon - Baka Sockerfritt](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0857_2_5b17e8df9606ee3e766ff3f4.jpg)
![Toscakaka med hallon - Baka Sockerfritt Toscakaka med hallon - Baka Sockerfritt](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0822_2_5b17e910e087c37b7713f49f.jpg)
Hallonkaka med kokostosca
Botten:
20 gram rumsvarmt smör
2/3 dl mandelmjöl
2 msk riven kokos
1 msk kokosmjöl
1 ½ msk sockerersättning
1 krm kanel
Hallonfyllning:
40-50 gram hallon, tinade
1 tsk sockerersättning
Kokostosca:
10 gram smör
½ dl vispgrädde
½ dl riven kokos
½ msk sockerersättning
1 krm vaniljpulver
Botten:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna med varandra och tillsätt därefter rumsvarmt smör och blanda väl. Tryck ut degen i botten av en 12-cm springform. Förgrädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Hallonfyllning:
Mosa hallonen tillsammans med sötning. Bred detta på bottnen.
Kokostosca:
Sjud smör, grädde och sötning i en kastrull tills det börjar tjockna (ca 10 minuter). Rör ner vanilj och riven kokos. Fördela detta på hallonfyllningen. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15-20 minuter.
![Toscakaka med hallon - Baka Sockerfritt Toscakaka med hallon - Baka Sockerfritt](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/dsc_0856_2_5b17e92f9606ee3e825a8fba.jpg)