Hoppa till innehåll
Open navigation

Träningsfavoriten

I onsdags tränade jag något jag alltid älskat att träna, men inte kunnat utföra på många månader på grund utav graviditet och förlossning. Step! Nu var det banne mig dags kände jag och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

I onsdags tränade jag något jag alltid älskat att träna, men inte kunnat utföra på många månader på grund utav graviditet och förlossning. Step! Nu var det banne mig dags kände jag och bokade ett steppass. Vad jag har längtat efter detta! Jag älskar att träna och röra kroppen, och utan det blir jag rastlös. Därför är det en sådan glädje för mig att allt mer kunna våga mig på träningsformen jag tidigare kört. Att känna endorfinerna spruta kan göra vem som glad och uppiggad! Någon som jag dock inte vågar testa ännu är skivstångspass. Jag har hört att man inte ska lyfta tungt medan man fortfarande ammar (hormoner som påverkar kroppen). Har ni några favoritträningsformer?

 
Jag kan också passa på att berätta att tävlingen med MayBeauty nu är avslutad. Vinnaren är Frida Elmgren. Tack till alla ni som varit med och tävlat!

 

Träningsfavoriten - Baka Sockerfritt