Hoppa till innehåll

Trillingnöt

Lättgjord och väldigt god variant på chokladpralinen "Trillingnöt".   I receptet doppar jag hasselnötterna i choklad i två omgångar så att chokladlagret ska bli tjockare. Den som.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka utan spis, Low carb/LCHF
Portioner: 15 till 20 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Smält choklad försiktigt.
  • Häll i hasselnötter och blanda så alla täcks av choklad.
  • Ta upp tre chokladtäckta hasselnötter åt gången och lägg på en plåt/tallrik med bakplåtspapper. Låt stelna.
  • Värm upp chokladen så att den är lätthanterlig igen och doppa återigen hasselnötterna så de får två lager. Låt stelna igen. Om önskas ringlas smält choklad över! Förvara i kylskåp.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!