Hoppa till innehåll

Tropisk mangosmoothie

Jag gör gärna smoothies med olika fräscha smaker. Det passar så bra nu när det äntligen har börjat bli varmt ute! Ofta använder jag just nu Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag gör gärna smoothies med olika fräscha smaker. Det passar så bra nu när det äntligen har börjat bli varmt ute! Ofta använder jag just nu kokosvatten, vilket bidrar med den fräscha och somriga känslan. Dessutom använder jag detta istället för mejeriprodukter, vilket gör smoothieserna laktosfria/mejerifria. Kokosvatten innehåller som jag tidgare nämnt, elektrolyter, vilket är mineraler (såsom kalium och natrium) som reglerar kroppens vätskebalans. Kokosvatten är dessutom energifattigt.
 
Phu, det är mycket att göra på jobbet, och det känns som om jag springer på möten mest hela tiden. Det kan också vara lite roligt, speiellt om man får komma ut till andra och gå på möte. Det jobbiga är förstås om man har mycket annat man ska hinna med i jobbväg, för det blir för mig mest som en stress som hänger över mig. Som tur är har jag haft det ganska lugnt, och inget ha behövt fixats på en gång. Skönt! Något annat som är skönt är förstås det fina vädret, och det är galet hur mycket lite fint väder kan påverka mitt humör – även om jag sitter inomhus hela dagen! Jag tog mig även lyxen att träna på lunchen, och det leder till en ännu gladare Marja!
 
 
Tropisk mangosmoothie - Baka Sockerfritt


Tropisk mangosmoothie

2 dl kokosvatten
1 banan
50 gram mango, frysta bitar
ev. 2 dadlar

Mixa samman allt, häll upp i ett glas, och njut!

Tropisk mangosmoothie - Baka Sockerfritt