Hoppa till innehåll

TV4 Nyhetsmorgon

Okej, nu måste jag dela med mig utav en så rolig och spännande (läs: så läskig så att jag typ dör) sak, som jag även berättade för er i Måbra-podden #17! Håll i hatten och sätt er ner... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Okej, nu måste jag dela med mig utav en så rolig och spännande (läs: så läskig så att jag typ dör) sak, som jag även berättade för er i Måbra-podden #17! Håll i hatten och sätt er ner. Jag ska nämligen vara med i TV4 Nyhetsmorgon på lördag om en vecka (27:e december). Här kommer jag bjuda på mina smarriga mugcakerecept. Det har start vid åtta, och jag kommer vara med kanske fyra gånger fram till drygt klockan elva. För alla som inte orkar och har tid att sitta i drygt tre timmar framför TV:n för att se en glimt av moá, så ska jag givetvis försöka lägga ut något slags klipp här på hemsidan. 

Jag är väldigt glad för denna fantastiska möjlighet, samtidigt som jag nästan har lite ångest för att jag tycker det är lite (mycket) läskigt. Jag har ju aldrig gjort något liknande tidigare, och när det gäller ”första gången” tycker jag ofta att det är rätt obekvämt. Jag tänker tillbaka på när jag hade en fotograf över som fotade mig oh bakverk, ”hemma hos”-reportage, granskning av livsmedelsverket och den kurs jag höll. Ala första gången och alla gjorde mig supernervös. Känslan efteråt är dock väldigt härlig!

TV4 Nyhetsmorgon - Baka Sockerfritt