Hoppa till innehåll

Under augusti

Vi lämnar sensommarmånaden augusti och hälsar på den första höstmånaden september! Nu har jag längtat rejält till hösten och ser sannerligen fram emot en höst och vinter.    .. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Vi lämnar sensommarmånaden augusti och hälsar på den första höstmånaden september! Nu har jag längtat rejält till hösten och ser sannerligen fram emot en höst och vinter.  
 
 
 
Under augusti har jag som vanligt bakat maaassor! Bland annat kladdkakablåbärspaj med karamelljordnötsfudge och hälsosam nougat.
 
 
Under augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Lilla familjen gjorde en övernattning på Vincents farfars landställe. Riktigt roligt är jag övertygad att Vincent tyckte att det var. Vi hälsade på både kaniner och hund, och besökte också Julita.
 
 

Under augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Det har varit födelsedagar gånger tre, vilket jag älskar! Så roligt att fira födelsedagar! Dessutom har jag varit med och hjälpt till på kalas (kalasvakt). För tjugo 8-åringar. Phu!
 
 
Under augusti - Baka Sockerfritt
 
När min syster fyllde år gjorde hon min chocolate cashew cake. Underbart!
 
 
 
Vi köpte lägenhet i juni men nu har vi även SÅLT vår lägenhet! Tjoho! Det var en hel del jobb med visningen så det är så skönt att ha det avklarat. Jätteroligt var det att vår lägenhet gick för ett högre pris än vad jag vågat hoppas på!
 
Nu ser jag mycket fram emot september. Det är sista månaden som föräldraledig. Det är superläskigt och superskönt. Jag är så redo att börja jobba mer igen! Och slippa stressa in jobbet på Vincents sovstunder. Det är mycket som händer i höst med nytt jobb, nya lägenhet och förskoledags för Vincent. Ska bli spännande att se om allt går vår väg!