Hoppa till innehåll

Underbara pannkakor

Vad härligt med lördag, veckans bästa dag! Nu börjar det värsta vara över på jobbet, och jag har denna vecka gjort både utkast på månadsrapporten och budgeten för 2015 (den sistnämnda med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Vad härligt med lördag, veckans bästa dag! Nu börjar det värsta vara över på jobbet, och jag har denna vecka gjort både utkast på månadsrapporten och budgeten för 2015 (den sistnämnda med massa, massa hjälp). Phu! Nu håller jag alla tummar och tår för att jag gjort hyfsat rätt också. Det är hur som helst skönt att arbetsveckan är över. Jag ska jobba en hel del med företaget givetvis, det ska exemeplvis bakas till Bagatelle Café (har ni varit där?) och i eftermiddag blir ett nytt podcastasvnitt inspelat. Äntligen!
 
Igår efter jobbet firade jag arbetsveckans slut med att möta upp Artur för en fika. Skön start på helgen! Efter att sedan även ha handlat mat orkar jag inte direkt laga något avancerat, så jag svängde ihop pannkakor åt mig själv till middag (Artur hade gått och tränat). Det är samma recept jag alltid använder mig utav (för att det helt enkelt är bäst!). Dubbla receptet och servera med grädde och bär exempelvis.

 
Så här gör jag mina pannkakor:
1 ägg
1 tsk fiberhusk
1 tsk kokosmjöl
3/4 dl mjölk/grädde
 
Vispa ihop och låt stå i ca 10 minuter. Stek i smör som vanliga pannkakor! 
 
 
Underbara pannkakor - Baka Sockerfritt