Hoppa till innehåll

Vad händer?

Jag känner mig full av glädje och tillförlit till framtiden (nåja, ganska mycket tillförlit). Jag har så mycket roligt och spännande på gång! Mitt e-Magasin säljer bra.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag känner mig full av glädje och tillförlit till framtiden (nåja, ganska mycket tillförlit). Jag har så mycket roligt och spännande på gång! Mitt e-Magasin säljer bra (speciellt sista numret med tema JUL!), vilket är så kul med tanke på all den tid och energi jag lagt ner på detta. Jag har även förmodligen fyra “eget företags”-förknippade saker som kommer att inträffa. Bland annat så kommer numret av Hembakat som jag var med i komma ut i januari, jag ska imorgon besöka ett café som jag ska börja levera till, ett event kommer upp i december som jag ska delta i och jag har fått en så spännande förfrågan om att vara med i en sak i mellandagarna. Allt är så häftigt, spännande, läskigt och så roligt! Dessutom ska jag och Artur gifta oss (borligt och pyttelitet) om ett par veckor, och jag har en liten bebis i magen! 
 
Livet kan vara fullt av möjligheter. Mitt måtto är att alltid tacka ja (när det gäller mitt företag), om det kan tillföra mig något. Även om det gäller är en jätteläskig sak.
 
 
Vad händer? - Baka Sockerfritt