Hoppa till innehåll

Vad kul att du läser min blogg!

Jag har “turen” att ha en av de där bakningshemsidorna där besökarantalet inte går ner efter nyår, utan tvärtom får en boost då! Detta förstås på grund utav att jag har en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har “turen” att ha en av de där bakningshemsidorna där besökarantalet inte går ner efter nyår, utan tvärtom får en boost då! Detta förstås på grund utav att jag har en hälsosam inriktning på mina bakverk. Eftersom jag kan tänka mig att ni är rätt många nya läsare som har hittat hit under de senaste två veckorna, är det på plats att jag berättar kort om mig själv.
 
För fyra år sedan (snart) kom jag på att jag skulle kombinera mina två stora intressen – hälsa och bakning. Detta mynnade ut i “Baka Sockerfritt” som till en början enbart var en blogg. Idag har jag ett stort receptarkiv, har kommit ut med två publickationer (Baka Sockerfritt med Marja och Baka med Mindre Socker), gjort mina egna e-Magasin och har olika samarbeten och ibland även event med företag. 
 
När jag först startade konceptet pluggade jag heltid, för 2 1/2 år sedan började jag jobba heltid och sedan april är jag mammaledig med min son Vincent. Som ni läser har jag alltid drivit baka sockerfritt “på sidan av” något, vilket min plan är att det ska bli ändring på. Det är ju det här jag älskar att göra! 
 
Privat om mig är att jag är 25 år, bor tillsammans med min man Artur och son Vincent (nio månader) i Nacka. Om drygt två år flyttar vi däremot till en nybyggnation i Järlasjö, som jag längtar så mycket tilll! Förutom att baka älskar jag att röra på mig. Jag tränar helst “step” (träningsformen, inte dansen) om jag får bestämma själv. Något jag sagt i säkert tio år nu är att “jag är riktigt bra på två saker här i livet: bakning och step”. 
 
Jag är som jag tidigare skrev mammaledig (tar bara 4 av 7 dagarn i veckan), och jobbar med mitt företag när Vincent sover eller ibland när Artur/mina föräldrar är med honom. Det är rätt tufft att hinna med, men jag älskar mitt företag, så det ger mer energi än det tar. Jag blir så kreativ utav det!
 
Mer info om mig och baka sockerfritt kan ni hitta HÄR! Följ mig gärna på FacebookInstagram och Snapchat där jag heter bakasockerfritt.
 
 
 
Vad kul att du läser min blogg! - Baka Sockerfritt