Hoppa till innehåll

Våfflor med saffran

Jag är helt såld på våfflor nu! Jag gör det flera gånger i veckan, och då till både frukost och middag. Det är ju så enkelt, hälsosamt och kräver så få ingredienser. Dett känns liksom.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag är helt såld på våfflor nu! Jag gör det flera gånger i veckan, och då till både frukost och middag. Det är ju så enkelt, hälsosamt och kräver så få ingredienser. Dett känns liksom som ett bra val när man kommer hem efter jobbet och har en massa företagsgrejer kvar att sköta. Att laga något mer avancerat är ofta sådant som prioriteras bort för min del. Jag utgick här från mitt tidigare recept på våfflor och tillsatte lite saffran i smeten. Så gott nu till julfrukosten (lunchen/middagen/melliset)!
 
Igår (efter mitt arbete) mötte jag förresten upp Anne Aobadia (som exempelvis har gjort kokboken Matkärlek och driver hemsidan LCHFfamiljen) för ett kombinert möte och fikastund! Himla trevligt, och jag tror det kan resultera i massor av bra samarbeten under det kommande året. Det är inpirerande att träffa någon annan entreprenör, då jag inte känner så många som är det. 
 
 
Våfflor med saffran - Baka Sockerfritt 
 
Våfflor med saffran - Baka Sockerfritt