Valnötsrutor med kanel
Saftiga valnötsrutor med en ljuvlig kanelsmak! Jag toppade kakan med smält hasselnötschoklad, vilket blev mycket gott. Om man vill behöver man såklart inte skära kakan i rutor, utan kan helt.. Läs mer

30 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF
Ingredienser
- 35 gram smör
- 1 st ägg
- 30 gram hackade valnötter
- ½ dl mandelmjöl
- 2 msk hasselnötsmöl
- 2 msk riven kokos
- 1 msk kokosmjöl
- 3 msk stevia strö
- ½ tsk kanel
- 1 krm kardemumma
- 1 krm vaniljpulver
- Eventuell choklad att toppa med
Instruktioner
- Lägg både smör och stevia strö i en kastrull. Smält och låt stå på plattan i några minuter. Låt smöret svalna en stund.
- Tillsätt alla de andra ingredienserna.
- Lägg ett pakplåtspapper i en liten fyrkantig form och häll över smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 12 minuter.
- Om du vill smälter du ljus choklad och brer på den avsvalnade kakan. Skär kakan i rutor.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!