Hoppa till innehåll
Open navigation

Vanilj- och chokladmuffins med kokos

I dessa muffins har jag mixat riven kokos i, samt smaksatt halva.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I dessa muffins har jag mixat riven kokos i, samt smaksatt halva muffinssmeten med choklad. Ett tips för chokladälskaren är att smaksätta hela smeten med kakao!
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 6 muffins
Författare: admin

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa äggen pösigt med elvisp.
  • Mixa den rivna kokosen till ett mjöl.
  • Blanda alla torra ingredienser förutom kakao och ½ msk sötningsströ. Tillsätt det smälta smöret och äggen
  • Klicka ner halva smeten i muffinsformar. I resterande smet tillsätter du kakao och ca ½ msk sötning.
  • Klicka över chokladsmeten ovanpå den ljusa och rör eventuellt lite så att chokladsmeten bildar ett mönster. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!