Hoppa till innehåll

Vecka 16 (15+0)

Visserligen skrev jag igår att dagen gick så långsamt, och att jag hoppades att veckan skulle gå snabbare, men nu vill jag ändå vara lite motsägelsefull och säga: kan tiden i allmänhet gå.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Visserligen skrev jag igår att dagen gick så långsamt, och att jag hoppades att veckan skulle gå snabbare, men nu vill jag ändå vara lite motsägelsefull och säga: kan tiden i allmänhet gå lite långsammare (eller specifikt helger, om jag får önska)? För vet ni, idag går jag in i vecka 16 (15+0). Nästan 40 % av graviditeten har gått, det är helt tokigt. Sedan kan jag i och för sig argumentera att det känns som en hel evighet sedan jag först plussade. Men början av tiden var heller inte lika rolig tycker jag (så som jag känner nu), för då visste jag inte hur det stod till där inne i magen/om det såg bra ut etc (oron släppte mer efter andra ultraljudet, då vi fick se den lille). 
 
Jag och Artur har köpt de första sakerna till den kommande bebisen (två Bodys och två par strumpor, eko/organic). Supersöta! Vi har även börjat spana på vagnar, och funderar på om vi ska köpa begagnat eller nytt (köper vi nytt kan vi ju sälja vidare utan problem, eller spara). Vi vill i alla fall ha en Emmaljunga super nitro. Tips på barnvagnar generellt?
 
Imorgon ska jag på en kurs på MVC som är en slags informationskurs för blivande förstagångsmammor som är runt vecka 20. Eftersom kursen bara hålls en gång i månaden, och jag är borta just den gången då jag faktiskt är i vecka 20, valde jag att gå redan nu (istället för i vecka 24). Jag vill hellre vara lite före, än sen! Jag hoppas även att jag under graviditeten lär känna någon som är i ungefär samma situation (gravid för första gången) som jag! Jag känner nästan ingen som har barn, och absolut ingen som är gravid. 
 
Förresten, är det någon som ha bra tips på gratis träningsvideor (på typ youtube) för gravida?
 
 
Vecka 16 (15+0) - Baka Sockerfritt
  
Vecka 16 (15+0) - Baka Sockerfritt
 
Vecka 16 (15+0) - Baka Sockerfritt
 
Hrm, varför är jag typ dubbelt så stor på den andra och tredje bilden, i jämföresle med hur jag annars ser ut? Till nästa bild kommer ju magen se ut att ha krympt, så som den ser ut här!