Hoppa till innehåll

Vecka 19 (18+0)

Wow, idag är dagen (om ni nu utgår från ett långt tidigare ultraljud, men som är ett datum som säkert kommer att ändras) då jag går in i vecka 19! Det betyder att det bara är en vecka kvar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Wow, idag är dagen (om ni nu utgår från ett långt tidigare ultraljud, men som är ett datum som säkert kommer att ändras) då jag går in i vecka 19! Det betyder att det bara är en vecka kvar tills jag har gått halvvägs i en “klassisk” graviditetslängd på 40 veckor. Åh, vad jag ser fram emot att få vara mammaledig/mammajobba (man är ju allt annat än ledig!)! Jag mår fortsatt bra, vilket i sig nästan är lite läskigt. Men, men, om allt är bra där inne, så tackar jag verligen och tar emot! Det är verkligen inte alla förunnat. 
 
Jag har under många år faktiskt sett fram emot en graviditet (även om jag inte velat vara det just då!), och tyckt att det verkar så himla mysigt. Kanske har min postiva inställning, träning och hyfsat bra mat i varje fall en liten inverkan på måendet! Sedan vet jag förstås att många som är mycket mer hälsosmedvetna än jag, mår mycket sämre under sin graviditet.
 
Jag kommer nu under flera dagar i sträck komma hem ganska sent. Det känns lite segt att vara hemma typ tre av mina vakna timmar. Och att då hinna med att arbeta med företaget på dom få timmarna! Idag ska jag hur som helst till IKEA. Jag hoppas nu att Artur och jag hittar det vi behöver. Exempelvis en ny och större säng, spana in lite bebissaker och såklart julsaker!
 
 
Vecka 19 (18+0) - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
Vecka 19 (18+0) - Baka Sockerfritt
 
Vecka 19 (18+0) - Baka Sockerfritt