Hoppa till innehåll

Vecka 21 (20+0) och ultraljud

Idag går jag in i vecka 21 (och igår hade jag gått exakt 50 % av den beräknade graviditetstiden, dvs 140 av 280 dagar). Det hela känns så spännande, och jag längtar med skräckblandad.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Idag går jag in i vecka 21 (och igår hade jag gått exakt 50 % av den beräknade graviditetstiden, dvs 140 av 280 dagar). Det hela känns så spännande, och jag längtar med skräckblandad förtjusning tills vi får träffa vår lilla bebis. Jag mår fortsatt bra, och har under förra veckan börjat känna någotning röra sig därinne. Ganska sent, men det beror på att moderkakan ligger i framvägg. 
 
Igår var jag och Artur (äntligen!) på rutinultraljudet som bör göras efter vecka 18. Jag var så spänd och hade längtat till detta i en mindre evighet! Jag fick hoppa upp på britsen och få magen inkletad i den där gelen. Jag älskar att se bebisen på skärmen! Det känns så konstigt att se de röra sig därinne! Jag förväntar mig liksom att det ska vara en stillbild. Bebisen höll på att böka runt som en liten galning, och barnmorksan undrade om den inte kunde ligga still så vi fick se allt. Hur som helst såg allt precis normalt ut. Vilken lättnad! Tänk att allt kan utvecklas precis som det ska! Och vi fick även veta kön. Jag berättar mer i ett senare inlägg!
 
 
Vecka 21 (20+0) och ultraljud - Baka Sockerfritt