Hoppa till innehåll

Vecka 22 (21+0)

Jag glömde igår att skriva att jag nu är i vecka 22! Enligt mina appar så är vår lille son hela 19 centimeter och väger runt 400 gram. Oj, så stor han börjar bli! När jag mäter med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag glömde igår att skriva att jag nu är i vecka 22! Enligt mina appar så är vår lille son hela 19 centimeter och väger runt 400 gram. Oj, så stor han börjar bli! När jag mäter med händerna ett avstånd på två decimeter, blir jag nätan chockad över att det ligger en så stor plutt inuti min mage. Jag mår fortsatt bra, och det är så härligt att kunna leva livet som vanligt. Tack för det kroppen! Det enda är väl att jag inte tränar som vanligt (fortfarande lika ofta, men under kortare tid och lägre intensitet). Dessutom har magen börjat synas nu, och nu har folk börjat säga att det faktiskt syns (och det syns något otroligt mycket just på nedansående bild). Det är så mysigt!
 
Jag börjar bli riktigt sugen på att shoppa små barnkläder! Hittills har vi bara några få klädesplagg, en babysitter och ett babyskydd (och en försäkring!). Tiden har hittills inte räckt till, men efter jul hoppas jag på många nya babysaker. Då ska vi också beställa vår barnvagn. Vi vet redan vilken vi vill ha!
 
Ikväll ska jag och Artur besöka vår absolta favoritresturang Frantzén (förut Frantzén/Lindeberg). Vi har varit där två gånger tidigare (länge sedan), men eftersom den alltid har varit galet dyr, och priset höjts mycker, så har vi dragit oss för att gå dit igen. Eftersom vi skar ner på vigseln så pass mycket, och därmed höll kostnaden på närmast ingenting, så tyckte vi (i alla fall jag) att vi kunde ge oss detta i bröllopspresent till oss själva!
 
 
Vecka 22 (21+0) - Baka Sockerfritt