Hoppa till innehåll

Vecka 25 (24+0)

Idag går jag in i vecka 25, och det är bara 111 dagar kvar innan BF (beräknad förlossningsdatum).  Det är lite märkligt att det ligger en två decimeter stor person inuti mig! Skulle.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Idag går jag in i vecka 25, och det är bara 111 dagar kvar innan BF (beräknad förlossningsdatum).  Det är lite märkligt att det ligger en två decimeter stor person inuti mig! Skulle bebisen mot all förmodan födas nu, så skulle han med stor sannolikhet klara sig.

 
Jag är fortfarande glad över att jag mår så bra! Speciellt nu under julen som är min favorithögtid och period på hela året. Vad trist det var om jag inte skulle hinna baka, städa, jobba, förbereda och träna då! Som det är nu passar jag på att träna eftersom jag har så flexibla tider (inget heltidsjobb 8-17, utan bara arbeta med det egna företaget). Jag har börjat både lördag, söndag och idag med en joggingtur (låååångsamt), och igår körde jag första gången på säkert två månader ett steppass! Stepen gick jättebra, även om jag hade tagit ner brädan ett snäpp lägre och egentligen ville ha den som jag brukar.
 
Jag kommer ha fullt upp på jobbet efter nyår och ända fram till jag ska gå på mamma”ledighet”, och därför vill jag köpa hem det mesta som vi behöver innan nyår. I alla fall de stora sakerna, och de som är lite mer omständiga att köpa. Och det gör mig rätt stressad! Det känns lite som om det är så mycket man behöver! Men men, vi har någon dag inplander att gå och handla. Sedan går det mesta säkert att beställa på internet om jag inte hinner iväg. Igår beställde vi äntligen barnvagnen, det blev en Emmaljunga Super Nitro (som kommer i februari), samt lite sängkläder till vagnen.
 
 
Vecka 25 (24+0) - Baka Sockerfritt