Hoppa till innehåll

Vecka 29 (28+0)

Jag har just gått in i tredje trimestern och tror att jag nu räknas som höggravid. Jag föreställer mig höggravida som kvinnor med jättestora magar som vaggar fram. Och där är jag inte än,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag har just gått in i tredje trimestern och tror att jag nu räknas som höggravid. Jag föreställer mig höggravida som kvinnor med jättestora magar som vaggar fram. Och där är jag inte än, även om det säkert kommer att komma mer mot slutet. Jag har under de senaste veckorna köpt massor utav klädesplagg till bebisen, främst i den mindre storleken 50/56 (inget i 44, jag hoppas lillen inte kommer att behöva det…). Jag tycker det är så roligt! Speciellt då det har varit så mycket rea efter jul, har jag passat på att fynda. Då mina egna klädinköp begränsats till tillfälliga gravidkläder, kanske min shoppinglust förts över till just bebiskläderna. Det vi behöver nu är främst ytterkläder till den lille. 

 
Jag tycker att veckorna går långsammare nu än vad de gjorde innan. Och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det är bra att det går långsamt, för den här sortens liv kommer ju aldrig komma tillbaka. Det är dåligt att det går långsamt för jag längtar ändå till mitt nya liv! Bebisen är ca 37 cm lång (wow, tänk att det får plats!) och väger ca 1,2-1,4 kilo. Det börjar sannerligen bli trångt där inne!
 
 
Vecka 29 (28+0) - Baka Sockerfritt
 
Vecka 29 (28+0) - Baka Sockerfritt