Hoppa till innehåll

Vecka 31 (30+0)

Så nu är det bara tio veckor kvar till BF, nedräkningen har börjat! Eller nedräkningen har egentligen börjat för jäkligt länge sen, men siffrorna (69 dagar kvar) börjar bli rätt låga nu... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Så nu är det bara tio veckor kvar till BF, nedräkningen har börjat! Eller nedräkningen har egentligen börjat för jäkligt länge sen, men siffrorna (69 dagar kvar) börjar bli rätt låga nu. I helgen tvättades de flesta bebiskläder, som jag sedan vek ihop till bebisen egna låda i byrån. En hel del kläder var skrynkliga, så jag satte mig helt enkelt och strök dessa (i över en timme). Mycket roligare än att stryka och vika sina egna kläder kan jag tala om! Det är rätt mysigt att fixa i ordning alla bebisens kläder, bädda spjälsängen och ordna fint. Snart kommer de till användning också!

 
Nu förtiden roar sig jag och Artur med att på kvällen sitta i soffan och stryka på magen och känna hur det rör sig där inne. Jag kan sitta i en halvtimme och se och känna hur magen buktar ut och rör sig. Det är även roligt att Artur kan se något konkret (förutom en stor mage)! Kan ni förstå att den lille är hela 40 cm (typ)? Och väger 1,6 kilo? Hur stort som helst! Nu hoppas jag att han växer bra, trots att mitt sf-mått är lågt (24 för drygt en vecka sedan).  
 
Det verkar som om min föräldrapenning är okej när jag loggar in på försäkringskassan (eller okej, den är ju hur låg som helst). Det står i varje fall att min ansökan är godkänd, och preliminära utbetalningar. Någon som vet om man ska göra något mer, typ godkänna godkänningen?
 
 
 

Vecka 31 (30+0) - Baka Sockerfritt