Hoppa till innehåll

Vecka 32 (31+0)

Nu blev det tight med att ta ett foto i helgen, så det får helt enkelt bli ett par foton som togs från veckan innan!  Annars brukar vi försöka få till några foton varje helg så att vi.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Nu blev det tight med att ta ett foto i helgen, så det får helt enkelt bli ett par foton som togs från veckan innan!  Annars brukar vi försöka få till några foton varje helg så att vi kan se magens utveckling och jag ska kunna lägga upp här på bloggen. Vardagar är tyvärr omöjligt då det är alldeles för mörkt när jag väl är hemma.

 
Den lille bebisen (lille V) ska nu vara drygt 40 cm och väga runt 1,5-1,8 kg (står olika på olika ställen)! Sedan kanske han är ett ovanligt litet barn, eftersom nu mitt sf-mått är under kurvan. Sådant vet jag ju inte, om det inte blir ett tillväxtultraljud på detta. Lungorna är nu färdiga dessutom. Det är väl det som utvecklas nästan sist? Hos barnmorksan i fredags kunde hon känna att huvudet ligger neråt, men ännu inte fixerat. För mig är det smått svårt att förstå hur hon kan känna hur bebisen ligger, för min del är det omöjligt att känna vad som buffar där eller sticker ut här. Att huvudet ligger neråt gjorde mig i vilket fall som helst väldigt glad (det är ju så det ska vara när förlossningen sker). Jag vill inte göra kejsarsnitt, och jag har fobi för blod och vassa saker som ska in i kroppen (tänkt nålar, knivar, vampyrer haha…). Sedan kan ju förstås bebisen flytta sig, men det är en annan femma!
 
Jag mår personligen fortsatt bra, förutom att jag har haft ont i rumpan under någon vecka. Tror det kan vara en nerv som kommit lite i kläm. Det känns inte så farligt, men är irriterande om jag exempelvis ska gå en promenad (inte för att det har blivit så mycket av den varan).
 
Vi har fått ytterligare tre påsar fulla med kläder och filtar från mamma, vilket sitter fint då vi inte har en tvättmaskin i lägenheten. Jag tycker det skulle vara väldigt jobbigt och stressande om vi (Artur?) var tvugna att springa ner var och varannan dag för att bebiskläderna var smutsiga. Vi har även fått kläder som jag och Artur haft när vi var nyfödda.
 
 
Vecka 32 (31+0) - Baka Sockerfritt
 
 
Vecka 32 (31+0) - Baka Sockerfritt