Hoppa till innehåll

Vecka 33 (32+0)

Idag går jag in i vecka 33, och det är 55 dagar kvar till BF (bäst före, som jag råkade säga). Jag har även 28 arbetsdagar kvar, vilket känns som en halv (läs hel) evighet. Bebisen är ca 43.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Idag går jag in i vecka 33, och det är 55 dagar kvar till BF (bäst före, som jag råkade säga). Jag har även 28 arbetsdagar kvar, vilket känns som en halv (läs hel) evighet. Bebisen är ca 43 cm lång (generellt) och väger runt 2 kilo. Jag undrar hur stort vårt barn är! När vi var på MVC under förra veckan så kände barnmorskan att huvudet låg neråt och var fixerat. Alla redan, hurra för det! Jag håller verkligen tummarna för att han ligger kvar så nu bara. Artur och jag funderade tidigare massor på hur bebisen låg i magen, då jag ofta känner att det blir stenhårt på högra sidan av den. Jag trodde först att det var bebisen som pressade ryggen mot. Barnmorskan tryckte och kände hur som helst på min mage och hämtade sedan en liten docka för att visa hur han låg. Han ligger (tror hon) med ryggen mot min vänstra sida, och det är då förmodligen fötterna/benen vi har känt trycka utåt vid min högra sida av magen. Det var riktigt roligt att få veta det, och kunna föreställa sig hur han ligger där inne!

 
Imorgon ska jag och Artur besöka BB-Sophia för ett infomöte. Det har jag längtat efter länge, och det ska bli så spännande att för första gången se den plats som vi har valt som BB. 
 
Vecka 33 (32+0) - Baka SockerfrittVecka 33 (32+0) - Baka Sockerfritt