Hoppa till innehåll

Vecka 35 (34+0)

Så nu har jag passerat 85 % av graviditeten och det är bara 41 dagar till beräknat förlossningsdatum. Det börjar med andra ord närma sig med stormsteg! Tänk att det är mindre än sex veckor.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Så nu har jag passerat 85 % av graviditeten och det är bara 41 dagar till beräknat förlossningsdatum. Det börjar med andra ord närma sig med stormsteg! Tänk att det är mindre än sex veckor kvar.

Även om jag inte känner så mycket graviditetskrämpor har jag dragit på mig en irriterande förkylning. Nu har jag liksom haft två förkylningar som nästan lappat över varandra. Något irriterande! Detta leder till att jag hostar och är täppt i näsan. Min energi var låg under ett par dagar, men som tur är har jag den tillbaka. Det skulle vara svårt annars med jobb och företagande. 

Det var väldigt roligt att få göra ännu ett ultraljud under förra veckan, och faktiskt få se att allt såg fint ut. Det känns så himla konstigt att jag nästan har ett “fullvuxet” spädbarn (kan man säga så?) i min mage! Det är svårt att greppa och föreställa sig det. Därför var det extra kul med ett ultraljud. 

Jag har försökt öva lite på profylaxandet som jag och Artur gick en kurs på förra helgen. Jag tycker vi ska öva mest på massagen! Jag borde verkligen ta itu med det mer, men annat kommer på något vis i vägen… Plus att det är svårt att andas med en täppt näsa.

 

Vecka 35 (34+0) - Baka Sockerfritt