Hoppa till innehåll

Vecka 40 (39+1)

Igår gick jag in i vecka 40, och om fem dagar beräknas bebisen komma! Jag kan knappt förstå det själv, och det känns fortfarande overkligt. Det är väl först när värkarna sätter igång som.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Igår gick jag in i vecka 40, och om fem dagar beräknas bebisen komma! Jag kan knappt förstå det själv, och det känns fortfarande overkligt. Det är väl först när värkarna sätter igång som det kommer att gå upp ett ljus. Jag tror att allt är klart. Nappar är kokade, mjukt toapapper inhandlat och matlådor och fika är infryst. Jag har lite saker i tvätten jag vill få tvättat, men det är det enda jag kan komma på. Bebisen väger enligt generell statistik cirka 3,4 kilo, dock är vår lille plutt något mindre. Jag undrar så hur han ser/kommer att se ut, speciellt hår och ögonfärg!

 
Även om det hela fortfarande känns overkligt, så måste jag säga att jag den senaste veckan har blivit mer redo. Jag tror att omställningen från att ha jobbat mer än heltid (heltidsjobb plus eget företagande) till att endast jobba några timmar per dag, har gett mig mycket. 
 
 
Vecka 40 (39+1) - Baka Sockerfritt
 
Vecka 40 (39+1) - Baka Sockerfritt