Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Babyshower, kommande mässa och lite jobb

Veckan som gått har arbetsmässigt varit lugnare än den innan. Tur! Det är inte så lätt att hinna med allt annars. Jag har exempelvis fotat och skrivit ett inlägg till ett samarbete, och har.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Veckan som gått har arbetsmässigt varit lugnare än den innan. Tur! Det är inte så lätt att hinna med allt annars. Jag har exempelvis fotat och skrivit ett inlägg till ett samarbete, och har dessutom visat er mitt recept på Chokladdoppade Mandelkulor som jag tagit fram med Dr. Oetker. Sedan har jag såklart gjort allt det där vanliga som att baka nya recept till bloggen, skriva inlägg, bokföra, skicka fakuror etc etc. Jag har även bokat plats på en mässa jag ska ställa ut på den första helgen i April gällande receptasken Baka med Mindre Socker. Det är lite läskigt. Både för att det är något stort jag inte tidigare gjort, och för att jag kommer vara borta från Vincent så länge. 
 
 
Veckan som gått - Babyshower, kommande mässa och lite jobb - Baka Sockerfritt
 
 
 
När det kommer till privatlivet har jag varit på bebisträffar två gånger. En gång på ett lekland i Nacka Strand (gratis för barn yngre än 1 år!), och en gång på en sångstund. Jag tror Vincent tycker det är superkul! Dock skulle jag inte orka att planera bebisträffar varje dag (detsamma gäller exempelvis öppna förskolan). Jag kan verkligen tänka mig att han kommer älska att börja på den riktiga förskolan, när den tiden kommer (just det, vi har fått förskoleplats. Note to myself: kom ihåg att kolla upp)!
 
Jag har i vanlig ordning hunnit träna två gånger. Det blev en joggingtur och en gång på gym. Skönt att komma iväg ibland och träna. Artur jobbar ju 75%, vilket gör det lättare att planera in träning även på vardagar. Jag unnade mig också att sitta själv (utan bebis!) på ett café och jobba. Det är fantastiskt. 
 
Veckans största heppening var såklart babyshowern i lördags! Det verkar som om just babyshower-konceptet har blivit superstort under det senaste åren (i Sverige). Detta är den första, förutom min egen, som jag är på. Den var riktigt kul att hålla (speciellt under den aktuella dagen), även om det förstås tagit sin lilla tid och tankekraft (det blir ju en del planerande). Jag hoppas hon blev överraskad 🙂
 
 
Veckan som gått - Babyshower, kommande mässa och lite jobb - Baka Sockerfritt
 
 
 
Sedan har det inte hänt så mycket mer. Jag ska försöka ta tag i lite nya samarbeten. Om jag nu får möjlighet att börja jobba mer med företaget i vår, måste jag ju ha något att göra också! Startsträckan från första kontakt till faktiskt utfört arbete, och sedan till intäkt, kan vara rätt lång… Men jag har lite annat jag också vill göra när jag får mer tid. Typ shoppa kläder och lära mig mer om min kamera.