Hoppa till innehåll
Open navigation

Veckan som gått – bröllop, barnvakt och träning

Den här helgen har jag haft fullt upp känns det som! Artur har varit bortrest från fredag morgon till söndag kväll. Jag var lite orolig innan i och med att jag skulle bort en stor del av.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Den här helgen har jag haft fullt upp känns det som! Artur har varit bortrest från fredag morgon till söndag kväll. Jag var lite orolig innan i och med att jag skulle bort en stor del av lördagen, men vet ni? Det gick över all förväntan! Framförallt Vicnents mormor men även morfar var över så pass mycket, att jag fick mycket mer avlastning än vad jag brukar. Lyx! Om mamma skulle få bestämma hade hon bott här och varit Vincent “dagmamma” pemanent tills han blir 18 år (minst). 
 
På fredagen hade min mamma tagit ledigt för att vara med Vincent, så jag passade på att åka till friskis och träna. Som ni förmodligen har hört till leda, är träningen viktig för mig, så det var riktigt välbehövligt och uppskattat. På lördagen var jag iväg på bröllop, och Vincent hade däremed barnvakt rekordlänge. Jag var borta i över sex timmar! Eftersom Vincent blir så grinig när han är trött, och inte somnar så lätt, var jag minst sagt nervös över hur det skulle gå. Men till min stora glädje somnade han i vagnen i en timme när jag var borta! 
 
Bröllopet var mellan min bästa vän och hennes sambo. De har varit tillsammans ett par veckor längre än Artur och jag, det vill säga en bra bit över nio år! Vigseln var intim och framförallt för släktingar – så jag var mycket hedrar att vara på plats. Det var så fantastiskt vackert, både vigseln i Stadshuset och hela luchen efter som hölls på Den Gyldene Freden i Gamla Stan. Vi åt tre rätters bestående av jordärtskockssoppa, skreitorsk och chokladkaka. Jag lyxade till det med ett glas champange, men eftersom jag fortfarande ammar blev det annars läsk och vatten. Efter den goda amten var det ett under att jag fortfarande fick plats i min alldeles för lilla klänning (hade den innan jag var gravid, då jag var några storlekar mindre…). Men vad jag saknade min lille! Jag närmast sprang den sista vägen hem, och slet av mig jackan på vågen upp i trappan.
 
Förutom denna härliga helg, har veckan varit rätt lugn. Jag har jobbat ett par timmar per dag i vanlig ordning, förhoppningsvis hittat ett par nya samarbeten, bakat och umgåtts med lilla familjen! Artur har ju börjat jobba, så jag har fått ta Vincent extra mycket.
 
 
 
Veckan som gått - bröllop, barnvakt och träning - Baka Sockerfritt
 
Veckan som gått - bröllop, barnvakt och träning - Baka Sockerfritt
 
Veckan som gått - bröllop, barnvakt och träning - Baka Sockerfritt
  
Veckan som gått - bröllop, barnvakt och träning - Baka Sockerfritt
  
Veckan som gått - bröllop, barnvakt och träning - Baka Sockerfritt