Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Examen, jobbfika och en grinig bebis

Under veckan som gått har det framförallt varit… galet kallt! Det kan nog de flesta som bor i Sverige skriva under på. Promenaderna har varit ytterst få och ytterst korta. Nu ser jag fran.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Under veckan som gått har det framförallt varit… galet kallt! Det kan nog de flesta som bor i Sverige skriva under på. Promenaderna har varit ytterst få och ytterst korta. Nu ser jag fran emot våren, tack.
 
Jag tycker det har varit en riktigt bra vecka! Jobbvärlden har kommit igång igen efter julledigheten och jag har varit på årets första möte slash jobbfika. Jag har besökt fina Mytaste (tidigare hittarecept.se), som jag skulle beskriva som en stor receptsamling på nätet, eller en receptens google (det gäller dock att man anmält sin blogg för att vara med). De har en matbloggstopp som jag skrivit en del om, och där jag i skrivande stund ligger på plats 7. Inte dåligt! Hur som helst gör de en nysatsning, och kommer ha ett större fokus på bloggare. Låter vettigt om ni frågar mig. På fikaträffen bjöd jag på min mazarinkaka med banan och choklad (blev uppskattad kan jag lova). Vilket härligt gäng!
 
 
Veckan som gått - Examen, jobbfika och en grinig bebis - Baka Sockerfritt
 
En del av mytaste
 
 
Jag har även bokat in nya samarbeten. Exempelvis kommer jag delta i ett event med Nutri-Nick i mars. Mer skriver jag om senare! Dessutom har Camilla varit med i en intervju för en tidning gällande receptsamlingen Baka med Mindre Socker. Hon bor tyvärr rätt långt bort, och eftersom jag har Vincent kunde jag inte vara med. Det kommer fler gånger! Dessutom har jag under veckan startat en tävling om naturlig dekroation från Dr. Oetker. Det är inte försent att tävla än!
 
 
Veckan som gått - Examen, jobbfika och en grinig bebis - Baka Sockerfritt
 
 
 
På det privata planet har Artur blivit klar med sin utbildning, hurra! Det firade vi med att jag bjöd honom på middag på Restaurang J. Det är så mysigt och lyxigt att äta ute! Det blir ju förstås inte helt okomplicerat med en niomånaders, men att sitta ner en dryg timme brukar gå rätt fint. Jag har även varit och träna step för första gången på mycket länge. Jag ser fram emot till den tid då jag kan lägga ner mer fokus och tid på mig själv, och därmed även hinna träna mer. 
 
En negativ grej är att detta är andra veckan som Vincent varit ritkigt kvällsgrinig. Han håller på att få nya tänder, så det är utan tvekan boven i dramat. Men usch vad jobbigt det är! Hela kvällarna förstörs ju, och den timme jag och Artur hade för oss själva finns inte kvar. Istället nattar en av oss Vincent i bärselen. Måtte detta sluta snart.