Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Föräldrajobb, barnkalas och bebisträff

Under veckan om gått har jag varit extra mycket hemma med Vincent själv. Känns lite märkligt och annorlunda. Och tufft att hinna med allt! Det är minst sagt skönt att veckan är över. På.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Under veckan om gått har jag varit extra mycket hemma med Vincent själv. Känns lite märkligt och annorlunda. Och tufft att hinna med allt! Det är minst sagt skönt att veckan är över. På grund av att jag har en liten hemma är det svårt att både boka in möten och bestämma jobbträffar. Det blir att ta igen denna vecka! Jag har två möten samt en jobbfrukost inplanerad hittills.
 
Det har alltså inte hänt speciellt mycket under veckan som varit. De flesta mornar har jag gått en promenad med Vincent i vagnen för att sedan kunna sätta mig på ett café och jobba. En av dessa gånger vaknade dock Vincent efter ungefär sju minuter, då ett barn sprang omkring och skrek. Grr… 
 
Förmodligen har jag ett nytt samarbete på gång, men det får vi se efter något möte! Jag har också fått ändan ur och beställt ny visitkort. Äntligen, det behövdes sannerligen. De blir fina (hoppas jag) och rosa! Sedan har jag anmält mig till “bbcon” – ett event om influencer marketing. Sista dagen att få ett rabatterat pris (495 kr), är idag!
 
Under de senaste veckorna har jag roligt nog blivit erbjuden inte ett, utan två deltidsjobb som börjar redan i sommar. På grund av ovannämda bebis, blir ju det svårt, så jag har fått tacka nej. Men vi får se hur det hela utvecklar sig i höst när han börjat på förskola! 
 
I privat väg har jag varit på två skojjiga saker med Vincent. Först träffade jag en nära vän med hennes nyfödda dotter på fem veckor. Det är första gången sedan hon blev mamma som vi setts. Fantastiskt roligt och underbart att både få se den lilla, och få prata om allt sm hänt. Vincent härjade dock runt en del, så koncentrationen var kanske inte på topp. Vi har även varit på barnkalas med massor utav barn. De var dock lite äldre än Vincent, men det är nog riktigt bra för honom att utsettas för barn i olika storlekar 🙂 Träna har jag hunnit två gånger: en joggingtur och ett steppass på friskis!
 
 
 
På grund av brist på bilder, får ni två från snapchat. Följ mig gärna där för att ta del utav vad som händer “bakom kulisserna”. Jag heter bakasockerfritt (så klart).
 
Veckan som gått - Föräldrajobb, barnkalas och bebisträff - Baka Sockerfritt
 
Veckan som gått - Föräldrajobb, barnkalas och bebisträff - Baka Sockerfritt