Hoppa till innehåll
Open navigation

Veckan som gått – Hål i taket, roibooslatte och jobbfika

Veckan som gick har varit rätt tuff på sitt sätt. Artur har varit borta en del på jobb och någon kurs, vilket gjort att jag fått ansvar över Vincent mer än vanligt (dock har han blivit ännu.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Veckan som gick har varit rätt tuff på sitt sätt. Artur har varit borta en del på jobb och någon kurs, vilket gjort att jag fått ansvar över Vincent mer än vanligt (dock har han blivit ännu mer pappig??). Dessutom har det varit lite problem med hantverkare, då de bland annat råkade göra ett hål i vårat tak, och högt störigt ljud från renoveringen i lägenheten ovanför oss (som ni säkert har hört klagan om till leda nu). Phu, det är så skönt att detta förhoppningsvis är över nu!
 
 
Veckan som gått - Hål i taket, roibooslatte och jobbfika - Baka Sockerfritt
 
Vincent och jag flydde lägenheten (och öronbedövande ljud) till förmån för promenader och cafébesök
 
 
Helgen blev däremot riktigt skön eftersom Artur var ledig. Vi åkte till Sickla köpkvarter på lördagsförmiddagen och jag satt där och jobbade. Eftersom Artur nu är helt klar med sina studier (vilket han blev under veckan faktiskt – grattis!!!), fick han “jouren” som jag precis börjat kalla det. Med detta menar jag ansvar över Vincent. Och det var ju tur, för han vaknade efter kanske två minuter efter att vi satt oss ner. Men jag fick jobba vidare!
 
Jag har även fått möjlighet att åka iväg på fikor två gånger, varav en var på Paradiset Matmarknad. Ett mycket trevligt ställe fullt med bra mat. 
 
 
Veckan som gått - Hål i taket, roibooslatte och jobbfika - Baka Sockerfritt
 
På Paradiset nöjde jag mig med en roibooslatte på havremjölk. Mycket god! Foto av HappyHealthBlog
 
 
Jobbmässigt har jag inte haft något specifikt tidsbestämt eller möte. Det har alltså varit mer “löpande arbete” som jag sysslat med, vilket bland annat inkluderar bloggande, receptkreation, mail, administrativt arbete och kontinuerligt hålla igång sociala medier. Jag har på ett bra tag inte haft tid att sätt mig och söka nya sammarbetspartner, men planen är att ta en förmiddag och göra det under denna vecka!
 
Jag har också så smått planerat eventet som är imorgon tillsammans med Bodystore och Nutri-Nick. Bodystore har hållit en tävling där jag ska medverka på ett event dit vinnarna får gå!
 
 
Veckan som gått - Hål i taket, roibooslatte och jobbfika - Baka Sockerfritt