Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Kostnadsfri e-bok, handpenning och Miss Voon

Under veckan som gått har bland annat följande hänt:     – Jag och Camilla Danilda har släppt en kostnadsfri e-bok som kolplement till vår receptbox “Baka med Mindre.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Under veckan som gått har bland annat följande hänt:
 
 
– Jag och Camilla Danilda har släppt en kostnadsfri e-bok som kolplement till vår receptbox “Baka med Mindre Socker“. I denna e-bok skriver vi bland annat om våra tankar kring socker och hälsosam bakning, information om sockrets påverkan på kroppen, tips på alternativ till sockret i bakning och massor av annat. Det är väldigt roligt att äntligen ha blivit klar med denna! Läs mer HÄR!
 
– Jag har i vanlig ordning pysslat med bloggen, och skapat massor utav härliga recept! En av favoritrecepten blev gräddkolaglassen som jag visade igår. Fantastisk! Förutom detta har jag pysslat på ett nyhetsutskick via “Baka med Mindre Socker”. Man kan anmäla sig via bakamedmindresocker.se!
 
 
Veckan som gått - Kostnadsfri e-bok, handpenning och Miss Voon - Baka Sockerfritt
 
 
 
– Jag har fört över handpenningen till vår nya bostad. Så läskigt att handskas med stora summor. Tänk om jag skriver fel någonstans?!?! *Panik*
 
– Jag har gjort massor utav trevliga grejjor. Bland annat tillsammans med Vincent besökt en nära vän och hennes lilla pojkis, och gått på restaurangen Miss Voon (detta bara Artur och jag). Restaurangbesöket var en av presenterna till Artur som fyllde 30 år för ett par veckor sedan. Jag måste säga att det var en av de mest prisvärda restaurangerna jag besökt! Så gott, och samtidigt inte fasligt dyrt. Jag lyxade till det med en drink (Artur öl), och sedan varsin avsmakningsmeny. Rätterna var mycket smakrika och härligt och vackert komponerade. 
 
 
Veckan som gått - Kostnadsfri e-bok, handpenning och Miss Voon - Baka Sockerfritt