Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Om att fylla jämnt, lägenhetsköp och brunch

Under veckan som har gått har förändringens vindar dragit fram. Det har hänt mycket. Mer i privatlivet än kring företagandet dock. Artur har fyllt 30 år, vilket firats med utemiddag, och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Under veckan som har gått har förändringens vindar dragit fram. Det har hänt mycket. Mer i privatlivet än kring företagandet dock. Artur har fyllt 30 år, vilket firats med utemiddag, och fikor. Födelsedagsmiddagen åts endast av oss i lilla familjen (det vil säga jag, Artur och Vincent) på restaurang J:s utservering. Det var riktigt fint väder och vi satt vid vattnet, och detta gjorde att jag fick en extra stark och härlig sommarkänsla! Tyvärr tog jag inte med kameran. Nedan ser ni en bild från dagen efter Arturs fördelsedag, där vi lyxade till det med en frukost på Gateau, även här satt vi ute.
 
 
Veckan som gått - Om att fylla jämnt, lägenhetsköp och brunch - Baka Sockerfritt
 
 
 
Vi fick ompröva vårt lånelöfte, fick det godkänt och “slog till” på en ny och större lägenhet. Samma dag som vi tackade jag till lägenheten fick vi signera alla papper på den. Snacka om snabba puckar! Jag ska berätta mer om lägenhetsköpet och allt omkring i ett senare inlägg. Ni som är trogna läsare vet att vi redan köpt en lägenhet, men där är inflytt om två år, så detta blir en slags mellanlägenhet. 
 
Jag har under föregående vecka träffat en vän med hennes lilla barn (snart fyra månader gammal). Vi besökte Paradiset Matmarknad, där jag varit flertalet gånger tidigare. De har fokus på bra, hälsosam och ekologisk mat. Jag körde på en roibooslatte, mums!
 
Det har varit full rulle, så det stora firandet för Artur blir först senare. Dock hann vi med en brunch i lördags för min familj där vi firade honom. Jag hade bakat saker som både var mer åt det hälsosamma hållet (det vill säga utan gluten och tillsatt socker), och med socker. Syltkakorna nedan är av den senare varianten. När man fyller år så fylls alltid lägenheten med blommor. Underbart!
 
 
Veckan som gått - Om att fylla jämnt, lägenhetsköp och brunch - Baka Sockerfritt
 
Veckan som gått - Om att fylla jämnt, lägenhetsköp och brunch - Baka Sockerfritt
 
 
 
En kort uppdatering om företagendet kan också vara på sin plats. Eftersom det är sommar är det rätt lugnt. Fokus ligger på bloggen och jag kommer lägga upp 1-2 inlägg per dag. Då samarbeten och kontakt med andra företag sjunker till närmast 0, lösgör det mycket tid. Därför har jag investerat i en fotokurs och en kurs i lightroom (köpt via better bloggers). Jag har just fixat hem en testversion av lightroom och försöker nu avgöra om det är något jag ska investera i, eller köra på det tidigare onlineverktyget jag använt mig av. Då jag inte är behov av speciellt mycket redigering, tål det att tänkas på. 
 
Nyhetbrevet för juli är publicerat. Här tipsar jag om underbara sommarrecept, visar tidigare populära bakverk och bjussar på ett recept på äppelscones. Anmäl er gör du i “signa upp”-rutan i den högra kolumnen om ni kikar i datorn, eller under alla inlägg om du använder mobilen. 
 
Tävlingen med Alex&Phil är dessutom avslutad! Tack till alla som deltog! De tre vinnarna är: Jenny, Therese och Ingela, som också är kontaktade.
 
 
Veckan som gått - Om att fylla jämnt, lägenhetsköp och brunch - Baka Sockerfritt