Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Påsktävling, mammaledighet och 25 tusen följare på Instagram

Så trodde man att våren var här för att stanna, bara för att bli överraskad med en massa snö. Visserligen älskar jag snö och vinter, men så här i påsktider får det gärna bli lite.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Så trodde man att våren var här för att stanna, bara för att bli överraskad med en massa snö. Visserligen älskar jag snö och vinter, men så här i påsktider får det gärna bli lite varmare. Tack på förhand.
 
Hur som helst har jag haft en bra vecka! Två samarbeten har jag lagt upp på bloggen. Först de läckra Chokladbitarna med hallon och lakrits (vad sägs om det till påskgodis???) och sedan en härlig påsktävling om lyxiga Margretheskålar (tävlingen pågår till och med onsdag). Appropå samarbeten har jag blivit intervjuad till ett kommande samarbete som förmodligen visas i april. Det är ett rätt stort företag med mycket trafik, så det kommer bli riktigt spännande!
 
Med stor sannolikhet var det en av de sista veckorna där min man jobbar 75%, och kommer istället snart jobba enbart runt 25% (kanske). Det betyder en möjliget till mer jobb för mig (runt 50%). Jag har aldrig tidigare haft så mycket tid för mitt egna företag, så jag försöker ställa in mig på detta och sätta in mig i situationen. Hur det kommer gå är spännande att få se/uppleva. Jag har kontaktat lite relevanta företag, och hoppas på några nya bra samarbeten!
 
 
 
Veckan som gått - Påsktävling, mammaledighet och 25 tusen följare på Instagram - Baka Sockerfritt
 
Chokladbitar med hallon och lakrits
 
 
Något fantastiskt kul som hände är att jag under veckan passerade 25 tusen följare på Instagram. Så stort! Tack snälla alla ni som följer mig. Hoppas verkligen att jag kan inspirera er!
 
 
Veckan som gått - Påsktävling, mammaledighet och 25 tusen följare på Instagram - Baka Sockerfritt
 
 
 
Privat har jag i vanlig ordning varit på både lekland och bebissång med Vincent. Även träning, bland annat ett underbart steppass, och en fika på stan med en vän har jag hunnit med. Träning ger mig så mycket, och jag älskar roliga, utmanande och dansanta träningsformer.