Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Sjukdom, lite sömn och kommande event

Veckan som var började på ett mycket dåligt sätt, nämligen med någon slags magsjuka. Den höll inte i sig speciellt länge, men oavsett så kände jag mig rätt sänkt. Som tur är blev varken.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Veckan som var började på ett mycket dåligt sätt, nämligen med någon slags magsjuka. Den höll inte i sig speciellt länge, men oavsett så kände jag mig rätt sänkt. Som tur är blev varken Vincent eller Artur sjuk, vilket var min stora rädsla. Jag skulle kunna ta alla deras sjukdomar om det var möjligt. Vincent är ju min son, så det är inga konstigheter. Att se sitt barn sjukt är hemskt. Och Artur blir så fruktansvärt sjuk, när han blir sjuk (man cold?). 
 
Det känns som om jag inte hunnit med riktigt lika mycket som jag skulle velat hinna med när det gäller företagandet. Vincent har inte sovit så länge på dagarna (damn you renoveringslägenhet ovanför oss!), vilket gör att min tid till att jobba minskar. Bara en halvtimme mer per dag hade gjort susen! Får hoppas jag får mer tid under denna vecka. Extra irriterande är att Vincent vaknat ovanligt tidigt på morgnarna. Vid flera tillfällen vaknade han redan vid sex. Inte helt optimalt för vår lille kille. Med största sannolikhet är det tänderna som spökar. De har kommit med en rasande fart!
 
På grund utav sjukdomen fick jag avboka ett par grejer, men jag kunde i alla fall gå på både en bebisträff och på föräldragruppen på BVC. Jag tycker det är viktigt att Vincent träffar andra bebisar minst två gånger i veckan. 
 
Jag vill även berätta att jag kommer vara med på ett event tillsammans med Bodystore och Nutri-Nick den 1 Mars kl 18-20. Här kommer vi baka tillsammans, lyssna på Nutri-Nick Niclas och deltgarna får med sig en välfylld godiebag hem. Man kan vinna en plats åt sig och sin vän genom att gå in på Bodystores Instagram och/eller Facebook och läsa hur man gör. Spännande är det! 
 
 
 
Veckan som gått - Sjukdom, lite sömn och kommande event - Baka Sockerfritt
 
På bilden ser ni min bakbok Baka Sockerfritt med Marja, som jag kan gissa att det kommer pratas lite om!