Hoppa till innehåll

Veckan som gått – V. 45

Den här veckan har varit lite lugnare för min del, vilket känns riktigt skönt. Det har varit en bra balans mellan föräldraledigt och företagsjobb (för er som undrar tar jag ut fyra.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Den här veckan har varit lite lugnare för min del, vilket känns riktigt skönt. Det har varit en bra balans mellan föräldraledigt och företagsjobb (för er som undrar tar jag ut fyra föräldralediga dagar i veckan). Jag tycker att två gånger i veckan är lagom att åka iväg utan Vincent under lite längre tid, och denna vecka spenderades dessa två gånger på en fotografering och en bloggträff. 
 
Gällande fotograferingen var det för en gångs skull inte jag som fotade bakverk, utan istället stod jag framför kameran! Och det var heller inte jag som hade tvingat Artur att fota mig, vilket annars alltid är fallet! Det var en så rolig upplevelse, och det gör jag gärna om 🙂 Fotoshooten är till mitt projekt nummer två som kommer all lanseras i december. Berättar mer snart!
 
 
Veckan som gått - V. 45 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Bloggträffen var anordnat via Better Bloggers, och här diskuterades skillanden mellan privat och personlig. Plus lite nätverkande såklart!
 
Veckan som gått - V. 45 - Baka Sockerfritt
 
En inte så jättesmickrande bild på mig (plus att denna bild verkligen lade på 10 kilo)!
 
 
Det har varit både Kladdkakans dag och Fars dag, vilket är dagar jag har försökt inspirera till hälsosam bakning. Jag har i och med att det är november blivit ännu mer taggad på jul (Artur påstår att om jag fick bestämma hade jag klätt mig i tomtekläder och haft på mig tomteluva året runt. Samt jobbt i en tomteverkstad.) och bakat bland annat Marsipanbröd (som ni ser nedan).
 
 
Veckan som gått - V. 45 - Baka Sockerfritt
 
 
Jag och Artur har också budat på en lägenhet (3:a), där vi bad om förhandsvisning. Det var även tre andra som hade gjort samma sak, varav en lade ett bud över vårat. Typiskt. Att det ska vara ett så himla högt tryck!