Hoppa till innehåll

Veckan som gått – V. 50

Veckan som har gått har enligt mig varit ritkigt bra! En skön kontrast till veckan innan, då sjukdom härjade bland oss. Det har varit mycket fokus på jul, och vi i lilla familjen begav oss till.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Veckan som har gått har enligt mig varit ritkigt bra! En skön kontrast till veckan innan, då sjukdom härjade bland oss. Det har varit mycket fokus på jul, och vi i lilla familjen begav oss till stan för en julmarknad i gamla stan bland annat. Det har för mig varit en rätt intensiv vecka, där det måndag till torsdag var inbokade saker såsom möten och träffar med BVC, samtidigt som Artur har varit ovanligt mycket borta (plugg/jobb/julbord etc). Ta detta i kombination med en extra mammig och pappig bebis, som inte tycker om att vara med andra speciellt mycket…
 
 
Veckan som gått - V. 50 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Gårdagen var underbar med en försenad födelsedagsfika (jag var faktiskt beräknad att komma just på Lucia, men föddes tre veckor för tidigt). Vi räknade att jag hade framme elva sorters kakor (både hälsosama och med socker)!
 
 
Veckan som gått - V. 50 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Mina “möten”/träffar har varit av olika karaktär. Jag och Vincent har varit på BVC två gånger. En gång för hans 8-månaders kontroll. Han är 70 cm lång och nästan 9 kilo tung. Han har inte lärt sig krypa, men tycker det är kalaskul att stå istället. Varför krypa när man kan stå, tror jag han tänker. Dock tycker BVC att det är bra om barnen kryper… Tydligen ska det vara bra för barnets utveckling (varför?). Vi har även varit på föräldragrupp på BVC om pratat om barnsäkerhet. Vi har ungefär barnsäkrat vår lägenhet till 0%. Skärpning! Men eftersom vi är med honom konstans, och aldrig lämnar honom utom synhåll, så har det liksom inte behövts. Plus att han inte kan ta sig någonstans.
 
Jag har även haft ett jobbmöte med en vän som jag gick i mellanstadiet med. Det är ritkigt kul att man kan hitta bra kontakter överallt! Vi får se om detta leder någonstans, men det blir i så fall efter årskiftet. Jobbmötet hölls på ett fik där jag åt en raw blåbärscheesecake. Möten i kombination med fika är de bästa mötena, om ni frågar mig! Sist men inte minst har vi haft ett möte med en fastighetsförmedling gällande förhandsavtalet för vår nya lägenhet (med inflytt 2018)!
 
Snart kommer dessutom min och Camillas fina, fina, fantastiskt fina receptbox till oss! Åh, vad jag har längtat! Vi ska ha en releasefika för våra familjer och vänner, så det är en del planerande inför detta. Och oj vad vi har skrivit fakturor! TACK SÅ SJUKT MYCKET till alla ni som velat beställa! Ni är bäst! Och det är inte försent för er andra som vill ha ett exemplar (kanske att ge bort?) innan jul. Receptboxen innehåller 50 recept i 10 kategorier, varav alla är glutenfria och inte innehåller sötningsmedel såsom sötströ/sukrin etc. Istället är de sötade med frukt, honung och dylikt. Beställ HÄR!
 
 
Veckan som gått - V. 50 - Baka Sockerfritt
 
Bilden är tagen av Aamod & Sophelia