Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Vecka 38

Tidigare under året, till runt mitten av sommaren brukade jag på måndagar sammanfatta veckan som varit. Nu när sommarsemestrarna är över och hösten är här, tänkte jag dra igång detta igen... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Tidigare under året, till runt mitten av sommaren brukade jag på måndagar sammanfatta veckan som varit. Nu när sommarsemestrarna är över och hösten är här, tänkte jag dra igång detta igen. I alla fall efter de veckor jag har gjort något relevant som passar att skriva om! Under veckan som gått har jag…
 
Besökt min kära samarbetspartner Nutri-Nick och fått smaska på deras nya smarriga steviachoklader. Jag har även varit en sväng till banken för att prata bolån. Inte så lätt att få lånelöfte om den ena studerar och den andre är föräldraledig. Som tur är får vi hjälp av andra på den fronten!
 
 
Veckan som gått - Vecka 38 - Baka Sockerfritt
 
En del av det glada Nutri-Nick gänget! Och så jag då.
 
 
Jag har under de senaste veckorna legat i och försökt få igång nya samarbeten/uppdrag. Med varierande framgång. Oftast är det tyvärr så att man aldrig får något svar alls. Som tur är får jag själv en del förfrågningar som jag kan ta ställning till om jag vill ingå.  Så nu har jag två på gång som jag hoppas kunna skriva om inom några veckor!
 
Ett av mina senaste samarbeten är med Kitchentime.se där jag tävlar ut en presentcheck! Ni har väl inte missat? Passa på att tävla!
 
 
Veckan som gått - Vecka 38 - Baka Sockerfritt
 
 
 
På den privata och sociala fronten har jag träffat familjen för en mysig fika hemma hos mig, besökt min arbetsplats som jag är föräldraledig ifrån, samt träffat min bästis. Jag försöker att träffa i alla fall någon kompis i veckan när det finns tid. Dessutom har lilla familjen varit på BVC. Vincent fick vaccin, och var så duktig och grät bara en liten stund. Han blev vägd och mätt – och nu kommer det inte dröja länge innan han väger 8 kg och är 70 cm lång!
 
 
Veckan som gått - Vecka 38 - Baka Sockerfritt
 
Veckan som gått - Vecka 38 - Baka Sockerfritt