Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Vecka 39

En dag försent kommer förra veckans sammanfattning. Men ni vet väl vad man säger? Bättre sent än aldrig! Nej, men skämt och sido, passade detta inlägg bättre inläggsmässigt idag! Så det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
En dag försent kommer förra veckans sammanfattning. Men ni vet väl vad man säger? Bättre sent än aldrig! Nej, men skämt och sido, passade detta inlägg bättre inläggsmässigt idag! Så det så (ingen ska komma och säga att jag är en dålig planerare…, hehe).
 
 
Höstkänslorna har infunnit sig allt mer, óch jag njuter i fulla drag av hösten. Min bakning har inspirerats av höstsmaker och jag har bakat med både äpple och kanel. Och så lite saffran (så gott!).
 
 
Veckan som gått - Vecka 39 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har berättat för er om mitt samarbete med NaturalCycles som jag är så stolt över, och har även förberett för kommande uppdrag och projekt. Har jag tur så kan jag berätta om en spännande grej inom ett par månader. Dock har jag erfarenhet av att saker inte alltid går som man förväntar sig att de ska. Så jag tar allt med en nypa salt nu för tiden. Jag har också spånat på oktobers nyhetsutskick. Ni missar väl inte att anmäla er till dessa nyhetsbrev? Det gör ni i kolumnen bredvid/under inläggen (beroende på om ni använder mobil eller dator).
 
 
Veckan som gått - Vecka 39 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Min lille busunge har varit extra grinig på nätterna. Under flera nätter börjar han rulla runt och även skrika en massa. Därför har han fått sova på mig mest hela nätterna, och under en natt fick jag till och med sova i soffan med Vincent då det var det enda som accepterades. Det är förstås vanligt för en bebis, men ovant för oss då han har varit så snäll mest hela tiden.
 
Jag har varit social och träffat vänner eller familj nästan under alla föregående veckans dagar. Mysigt! Jag har exempelvis lunchat i stan och firat en vän som fyller 25 år (tänkt att snart är det min tur)!
 
Veckan som gått - Vecka 39 - Baka Sockerfritt
 
På väg till födelsedagsfirande (var god och ignorera min utväxt)