Hoppa till innehåll

Veckan som var – Vecka 26

Veckan som var har varit ovanligt lugn. Nu är det sommar och därmed går arbetsverkstaden ner för många och så även för mig. Ingen catering och få samarbeten. Nu är det främst.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Veckan som var har varit ovanligt lugn. Nu är det sommar och därmed går arbetsverkstaden ner för många och så även för mig. Ingen catering och få samarbeten. Nu är det främst receptmaterial och sociala medier som det arbetas med. Jag har inte haft ett enda möte under veckan, vilket är första veckan på läänge! Det är faktiskt  skönt, för det har varit full rulle och arbete sedan BB. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte trivdes med at arbeta med företaget. Jag älskar det!

 
I arbetsväg har jag avslutat ett par uppdrag, vilket betyder att jag kan fakturera för dom. Superkul! Jag har även nästan skrivit klart det första utkastet till krönikan för Matkärlek nummer 5 (nummer 3 släpps imorgon i butikerna!), samt bakat om två av de recept som här ska ingå. Jag har dessutom skapat en ny Snapchat som jag tänkt ska bli officiell, vilken jag berättar mer om snart.
 
Annars har det blivit långa promenader, en middag med mina nära vänner och två träningstillfällen bland annat. Igår var det Arturs födelsedag, vilket betydde en extra slapp dag för min del (och för hans). Bland annat gick vi till Nyckelviken (ett naturreservat i Nacka) och fikade. Underbart i det fina vädret! Under kvällen så kom Arturs mamma hem till oss och lagade middag åt oss. Efter middagen blev det fika och svenska jordgubbar. Trevligt och gott! 

 
Veckan som var - Vecka 26 - Baka Sockerfritt
 
Jag på caféet i Nyckelviken
 
 
Veckan som var - Vecka 26 - Baka Sockerfritt
 
Det var så varmt att jag kunde ha klänning!