Hoppa till innehåll

Veckan som varit – Midsommar, supermat och 13 k på facebook

Jag tycker det har varit en händelserik vecka, framför allt som det har varit midsommar och vi därmed åkt bort i ett par dagar. Midsommar var rikigt härlig, men knappast fridfull när.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag tycker det har varit en händelserik vecka, framför allt som det har varit midsommar och vi därmed åkt bort i ett par dagar. Midsommar var rikigt härlig, men knappast fridfull när man måste jaga efter/underhåll en 1-åring hela tiden. Phu, det är vekligen ett heltidsobb (okej, MER än ett heltidsjobb. Knappast att det skulle vara 40 timmar per vecka). Men oj, vilka framsteg vi har sett på Vincent! Nu går han mer än kryper, och det var inte många veckor sedan han tog sitt första steg. Han kan dessutom härma stavelser. Bland annats säger han “ka” till katt,och “bi” till bil. 
 
Jag måste även hylla vädret. Även om det var superkvavt, så var det varmt och nästan inget regn. Stora framsteg till skillnad från tidigare år då jag närmast fryst ihjäl. Ingen större skillnad mot en vanlig decembermånad.
 
Vincent har nog haft en rolig vecka. Förutom att åka iväg till sin farmors land (där vi alltså firad midsommar), så har han fått träffa en av hans lekkamrater, samt att vi åkt till Mall of Scandinavia där vi träffade en nära vän till mig och henns lilla nyfödda son. Vilket härligt lekland de har där!
 
 Veckan som varit - Midsommar, supermat och 13 k på facebook - Baka Sockerfritt
 
 
 
På bloggen har jag haft den stora glädjen att hålla en tävling tillsammans med barnmatsproducenten Alex&Phil, där vinsten är inte mindre än tolv klämmisar med näringsrik och energität smoohtie respektive gröt (jag utnämner tre vinnare). Vi har själva minst en Alex&Phil-klämmis hemma! Tävlingen pågår hela dagen ut, så passa på, än är det inte försent!
 
Tävlingen med Kitchentime om en dekorsprits avslutades under veckan. Grattis till Irene Helmersson som vann!
 
 
Veckan som varit - Midsommar, supermat och 13 k på facebook - Baka Sockerfritt
 
 
 
På facebook har jag nu nått 13 tusen likes. Wow! Tack till er alla som gillar!
 
Veckan som varit - Midsommar, supermat och 13 k på facebook - Baka Sockerfritt