Hoppa till innehåll

Veckans plus och minus

Veckans plus och minus hittills har varit…     + Jag fick vara med i Aftonbladet Mat&Vin med min sellewrap på själva fettisdagen. Hur häftigt som helst! Att det var.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Veckans plus och minus hittills har varit…
 
 
+ Jag fick vara med i Aftonbladet Mat&Vin med min sellewrap på själva fettisdagen. Hur häftigt som helst! Att det var så otroligt smidigt och effektivt gillar jag skarpt. De ringde mig vid lunch och vi pratade några minuter. Det var allt jobb från min sida!
 
 
Veckans plus och minus - Baka Sockerfritt
 
 
– Min mail var nere nästan en hel dag. För mig som egen företagre är det lika med smått panik. Jag kollar min mail rätt ofta annars, och det är ju via den som jag har all kontakt med mina sammarbetpartner och många läsare. 
 
+ Att Artur kunnat jobba hemifrån några timmar, vilket betytt att han kunnat vara hemma en dag extra under veckan. Skönt och välbehövligt med avlastning.
 
– En irriterande huvudvärk som hängt kvar i flera dagar. Väldigt svag, så har som tur är inte varit något större problem. Vincent, kan du sova bättre tack?
 
+ Att jag fått så många positiva kommentarer om bakboken Baka Sockerfritt med Marja efter jag skrev ett inlägg om den rabatt som nu pågår på Bodystore (20% rabatt, passa på)! Hurra, det gör mig fantastiskt glad <3
 
 
Veckans plus och minus - Baka Sockerfritt
 
 
 – Ingen vidare bra träning. Svårt att hinna med att komma ut och träna på friskis, samtidigt som jag inte vill jogga när det är snö eller minusgrader ute. Så de har blivit lite träning framför en träningsvideo. Inte jätteroligt.
 
 + Jag har fått härliga produkter från både Dr. Oetker och Fiberhusk. Välbehövligt i bakandet!
 
 
Veckans plus och minus - Baka Sockerfritt
 
 
Vad är dina plus och minus? Nu är veckan inte slut än, så kommer säkert fler härliga plus till (och förhoppningsvis inga minus)!