35 minuter
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF, Veganskt
Portioner: 3 bitar
Ingredienser
- 50 gram mörk choklad
- gärna stevia
- 20 gram kokosolja
- neutral
- 1 dl kikärtsspad
- 2 msk sötströ/sukrin gold
- 2 msk mandelmjöl
- 1 ½ msk kokosmjöl
- ca 1 msk kakao
- ½ tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
- ev. lite hasselnötter
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält chokladen tillsammans med oljan försiktigt (exempelvis i mikron).
- Blanda samman alla ingredienser (använd så mycket kakao och sötning som du önskar). Om du vill tillsätts lite hasselnötter i smeten
- Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Låt kallna och skär i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!